Vanaf 50 euro gratis verzenden, voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Levertijd:

Bestellingen die voor 15.00 uur besteld en betaald zijn gaan dezelfde dag op de bus.

 

Track and Trace van uw Pakket :

Zodra uw bestelling door ons wordt verzonden, ontvangt u een e-mail van GLS met een track & trace link. In principe bezorgt GLS uw pakket op het opgegeven adres.

 

Verwacht u niet thuis te zijn of wenst u een andere bezorgdatum?

Mocht u een andere wijze van bezorgen wensen, via een Pakketshop afhalen of een andere datum het pakket willen ontvangen, dan kunt u vóór 23:59 uur via de mail van GLS, via een link die daarin staat, zelf aangeven:

  • Afhalen via een Pakketshop, de bestelling wordt dan daar voor u klaargezet en u ontvangt bericht wanneer het pakket voor u klaar staat.
  • Een andere bezorgdag kiezen

Wanneer u niet reageert, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het bij de bestelling aangegeven adres aangeboden. U dient voor ontvangst van het pakket te tekenen.

Indien er niemand op het opgegeven adres aanwezig is om het pakket aan te nemen, kan de bezorger het bij (naaste) buren proberen af te leveren, of neemt hij het pakket weer mee om het de volgende dag weer te proberen, of gaat het pakket naar het GLS depot indien er onduidelijkheden zijn omtrent het afleveradres.

Wanneer de GLS bezorger het pakket niet kan afleveren kan er naast een opmerking bij de actuele track&trace status ook een "niet thuis bericht" op het adres achter worden gelaten. Hierop kan de bezorger het adres vermelden waar hij het pakket heeft afgeleverd (meestal naaste buren) of aangeven hoe u een nieuwe bezorgafspraak kunt maken, dat kan dan op zijn vroegst een afspraak zijn voor de eerstvolgende werkdag. Als u geen "niet thuis bericht" in de bus heeft gekregen, checkt u dan de actuele track&trace status.

Nadat u het "niet thuis bericht" heeft ontvangen of via de track&trace code bekend is gemaakt dat het pakket niet kan worden afgeleverd, heeft u 5 dagen om te reageren bij GLS. Indien zij niets van u vernemen, wordt het pakket retour gestuurd naar 4Kidsfashion. De kosten voor het opnieuw toesturen voor het pakket zijn voor rekening van u als klant.

 

Verzending Nederland :

  • GLS doet 2 pogingen om uw pakket bij u aan te bieden. Als u niet thuis bent wordt het pakket óf bij de buren afgegeven óf laat de pakketbezorger een `Niet Thuis Berichtkaartje` bij u achter in de brievenbus. U kunt een nieuwe afspraak maken voor levering op uw adres óf het pakket ophalen bij een Pakketshop in de buurt.
  • Handtekeninng voor ontvangt. Standaard is uw pakket verzekerd tot € 500,00 voor verlies en beschadiging tijdens transport.
  • Track en Trace: uw pakket is on-line te volgen, uw track and trace gegevens ontvangt u na verzending 's avonds na 23.59 uur op het door u opgegeven mail adres.

over ons

Hier vind je de leukste kleding voor kinderen.

Contact

4kidsfashion

Adres: Pater Schiphorststraat 22 1827NN Alkmaar
telefoon: 06-15128788
e-mail: info@4kidsfashion.nl
Kvk: 61107026
BTW nummer: NL002183484B44

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.